Om Oss

Havsband.com är en “fri” webbplats med enda syfte att underlätta informationsutbyte om och intresseanmälan för att bygga fiberföreningar och “fria” föreningsägda fiberoptiska nät på Orust.
Du behöver INTE fundera över vilken av Fiberföreningarna som du slutligen kommer att vara medlem i, bara anmäl ditt intresse med adress, fastighetsbeteckning och områdeskod så kommer rätt förening att få dina uppgifter, då den bildats. Värva dina grannar, här kan du ladda ner ett reklamblad för intresseanmälan för Fiberföreningar på Orust.
Kan din dator inte läsa PDF-filer? Hamta_Adobe

Bakom havsband.com står engagerade Orustbor som bland annat haft uppdraget för Kommunfullmäktiges Beredning för Samhällsutveckling, att bevaka Medborgarintresset för tillgången till öppet, billigt och robust bredband (Läs mer om arbetet med öppna fibernät på Orust i Kommunfullmäktiges Beredning för samhällsutveckling).

Vill du engagera dig för Orust utveckling? Berätta för Oss att DU finns!

2 kommentarer till Om Oss

 1. Sommarboende skriver:

  Äntligen, jag har verkligen saknat en riktig uppkoppling från vårt sommarhus på Orust.

 2. Roger Dahlén skriver:

  Hej alla fiberföreningar på Orust,

  Som Projektchef på Rala har vi nu lanserat ett verktyg för byalag att använda. Nätdesign, mängdförteckning, projektstöd och bra produkter samt erfarenhet i mängder.

  Läs om Byggafiber.se på vår hemsida eller gå direkt in på http://www.byggafiber.se och ta kontakt.

  Eller så ringer ni mig och ställer era frågor!

  Med vänlig hälsning,
  Roger Dahlén
  Projektchef
  072-7183895
  http://www.rala.se
  http://www.byggafiber.se

Kommentera